Loading... Please wait...
Начало Безплатни услуги

Тази част на сайта е посветена на свободното време.

Безплатните услуги, които фирма Net3X ООД предоставя на потребителите си, са описани по-долу:

 

 

1.Цифрова телевизия.

Телевизията се предоставя локално на потребителите на Net3X ООД, без нужда от допълнителни кабели или техника (телевизор).

Услугата предоставя достъп до над 30 безплатни телевизии, както и гледане на конкретно избрани платени канали, според индивидуалното желание на потребителя.

 

2.Онлайн Радио.

Достъпа до Онлайн радия се предоставя локално на потребителите на Net3X ООД, без нужда от допълнителни техника (радио приемници или FM карти).

Услугата предоставя достъп до над 20 безплатни радия.

 

3.Вътрешна мрежа.

Основните предимства на общата мрежа са възможността за споделяне на файлове и чат между потребители.

 

4.Игри.

Достъпа до игрови сървър е услуга, която позволява на на потребители да играят предварително уточнени игри (налични на дадения сървър) помежду си без значение от тяхното местонахождение един спрямо друг, в избрана от тях конфигурация (отборно, един срещу друг и прочие).

Предвиждат се организиране на турнири между потребители, с награди според мястото, което са заели във финалната класация.

 

5.Форум.

Това е място, където потребителите могат да изявяват мнения по дадена тема. Форума е разделен на няколко основни теми, към които може да се добавят подтеми, както и основни теми от администраторите, при интерес от страна на потребителите. Някои от основните теми са "Филми", "Игри", "Предложения към Net3X" и др., като в тях могат да се обсъждат впечатления от любими филми, игри и начини за преодоляване на трудни места в тях и т.н.

 
© 2004 - 2022 Net3X Ltd. | Local & Metropolitan Area Networks